| id: | 28876 |
|---|---|
| Назва: | Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторації "Нова Провінція") |
| Автори: | Козір Н. А. |
| Ключові слова: | ресторан, ресторанний бізнес, конкуренція, стратегія, управління конкурентоспроможністю підприємств |
| Дата публікації: | 2023-07-11 16:47:50 |
| Останні зміни: | 2023-07-11 16:47:50 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність "управління конкурентоспроможністю підприємства" як економічної категорії. Досліджено особливості оцінювання конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу та проведено аналіз фінансово-господарської діяльності ресторації "Нова Провінція". Здійснено оцінку конкурентоспроможності та розроблено стратегію підвищення конкурентоспроможності ресторації "Нова Провінція". |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28876 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28876.pdf Розмір : 317382 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |