Репозиторій ВТЕІ
id: 28876
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторації "Нова Провінція")
Автори: Козір Н.А.
Ключові слова: ресторан, ресторанний бізнес, конкуренція, стратегія, управління конкурентоспроможністю підприємств
Дата публікації: 2023-07-11 16:47:50
Останні зміни: 2023-07-11 16:47:50
Рік видання: 2022
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність "управління конкурентоспроможністю підприємства" як економічної категорії. Досліджено особливості оцінювання конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу та проведено аналіз фінансово-господарської діяльності ресторації "Нова Провінція". Здійснено оцінку конкурентоспроможності та розроблено стратегію підвищення конкурентоспроможності ресторації "Нова Провінція".
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28876
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28876.pdf Розмір : 317382 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити