The Repository of VTEI
id: 28876
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторації "Нова Провінція")
Authors: Козір Н.А.
Keywords: ресторан, ресторанний бізнес, конкуренція, стратегія, управління конкурентоспроможністю підприємств
Date of publication: 2023-07-11 16:47:50
Last changes: 2023-07-11 16:47:50
Year of publication: 2022
Summary: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність "управління конкурентоспроможністю підприємства" як економічної категорії. Досліджено особливості оцінювання конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу та проведено аналіз фінансово-господарської діяльності ресторації "Нова Провінція". Здійснено оцінку конкурентоспроможності та розроблено стратегію підвищення конкурентоспроможності ресторації "Нова Провінція".
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28876
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 50 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28876.pdf Size : 317382 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge