| id: | 28876 |
|---|---|
| Title: | Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторації "Нова Провінція") |
| Authors: | Козір Н. А. |
| Keywords: | ресторан, ресторанний бізнес, конкуренція, стратегія, управління конкурентоспроможністю підприємств |
| Date of publication: | 2023-07-11 16:47:50 |
| Last changes: | 2023-07-11 16:47:50 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність "управління конкурентоспроможністю підприємства" як економічної категорії. Досліджено особливості оцінювання конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу та проведено аналіз фінансово-господарської діяльності ресторації "Нова Провінція". Здійснено оцінку конкурентоспроможності та розроблено стратегію підвищення конкурентоспроможності ресторації "Нова Провінція". |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28876 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 50 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28876.pdf Size : 317382 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |