id: | 28876 |
---|---|
Title: | Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторації "Нова Провінція") |
Authors: | Козір Н.А. |
Keywords: | ресторан, ресторанний бізнес, конкуренція, стратегія, управління конкурентоспроможністю підприємств |
Date of publication: | 2023-07-11 16:47:50 |
Last changes: | 2023-07-11 16:47:50 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність "управління конкурентоспроможністю підприємства" як економічної категорії. Досліджено особливості оцінювання конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу та проведено аналіз фінансово-господарської діяльності ресторації "Нова Провінція". Здійснено оцінку конкурентоспроможності та розроблено стратегію підвищення конкурентоспроможності ресторації "Нова Провінція". |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28876 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 50 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28876.pdf Size : 317382 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|