The Repository of VTEI
id: 28777
Title: Удосконалення управління витратами на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Вів’єр»)
Authors: Шмалюх Д.В.
Keywords: витрати, собівартість, управління, ресторан, ресторанний бізнес
Date of publication: 2023-07-10 16:20:25
Last changes: 2023-07-10 16:20:25
Year of publication: 2023
Summary: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність витрат та їх класифікацію. Досліджено та проаналізувано основні методи управління витратами. Охарактеризовано господарську діяльність ресторану «Вів’єр» та проведено оцінку фінансового стану. Здійснено аналіз витрат та рентабельності ресторану «Вів’єр». Запропоновано та запроваджено сучасні методи управління витратами у досліджуваному закладі для забезпечення конкурентних вимог. Оптимізовано структуру витрат закладу ресторанного бізнесу для удосконалення господарської діяльності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28777
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28777.pdf Size : 753518 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge