| id: | 28757 |
|---|---|
| Назва: | Шляхи підвищення ефективності використання виробничого потенціалу ресторанного підприємства (на матеріалах ТОВ «Барбаріс», ресторан «Люди Fusion Place») |
| Автори: | Дідовик Ю. О. |
| Ключові слова: | виробничий потенціал, ефективність, основні засоби, матеріально-технічна база, ресторанний бізнес |
| Дата публікації: | 2023-07-10 14:29:01 |
| Останні зміни: | 2023-07-10 14:29:01 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Написання кваліфікаційної роботи присвячено актуальним питанням щодо вивчення теоретико-методологічних та практичних аспектів ефективності використання виробничого потенціалу підприємств ресторанного бізнесу. Мета дослідження - підвищення ефективності використання виробничого потенціалу ресторанного підприємства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28757 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28757.pdf Розмір : 1048754 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |