The Repository of VTEI
id: 28757
Title: Шляхи підвищення ефективності використання виробничого потенціалу ресторанного підприємства (на матеріалах ТОВ «Барбаріс», ресторан «Люди Fusion Place»)
Authors: Дідовик Ю.О.
Keywords: виробничий потенціал, ефективність, основні засоби, матеріально-технічна база, ресторанний бізнес
Date of publication: 2023-07-10 14:29:01
Last changes: 2023-07-10 14:29:01
Year of publication: 2023
Summary: Написання кваліфікаційної роботи присвячено актуальним питанням щодо вивчення теоретико-методологічних та практичних аспектів ефективності використання виробничого потенціалу підприємств ресторанного бізнесу. Мета дослідження - підвищення ефективності використання виробничого потенціалу ресторанного підприємства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28757
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28757.pdf Size : 1048754 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge