Репозиторій ВТЕІ
id: 28752
Назва: Стратегічне планування та управління в готельно-ресторанному господарстві
Автори: Рябенька М.О.
Ключові слова: стратегії управління, планування, модель стратегічного управління, заклади готельно-ресторанного господарства
Дата публікації: 2023-07-07 11:35:36
Останні зміни: 2023-07-07 11:35:36
Рік видання: 2021
Аннотація: Стратегічне планування в готельно-ресторанних підприємствах покликано забезпечувати економічне зростання в умовах невизначеності соціально-економічного розвитку готельного комплексу, значних інноваційних змін, розширювати горизонти передбачення і створювати можливість своєчасної реакції готельно-ресторанного підприємства на зміни, що відбуваються у зовнішньому середовищі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28752
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Індустрія сфери послуг: виклики та можливості : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 25 трав. 2021 р. Київ, 2021. С. 166-169
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28752.pdf Розмір : 1055162 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити