id: | 27254 |
---|---|
Назва: | Вдосконалення культури та якості обслуговування споживачів на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Шахерезада» (ФОП Шелест Р.П)) |
Автори: | Галицький М.В. |
Ключові слова: | культура обслуговування, якість, ресторан, організація |
Дата публікації: | 2021-10-06 10:42:32 |
Останні зміни: | 2021-10-06 10:42:32 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі проаналізовано поняття «культура обслуговування»; досліджено організаційну культуру та її загальну характеристику; виявлено аналіз фінансового стану РК «Шахерезада»; розглянуто якість обслуговування в РК «Шахерезада»; надано пропозиції щодо вдосконалення культури обслуговування в ресторанному бізнесі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27254 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 35 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27254.pdf Розмір : 216409 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|