| id: | 27254 | 
|---|---|
| Назва: | Вдосконалення культури та якості обслуговування споживачів на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Шахерезада» (ФОП Шелест Р.П)) | 
| Автори: | Галицький М. В. | 
| Ключові слова: | культура обслуговування, якість, ресторан, організація | 
| Дата публікації: | 2021-10-06 10:42:32 | 
| Останні зміни: | 2021-10-06 10:42:32 | 
| Рік видання: | 2021 | 
| Аннотація: | В роботі проаналізовано поняття «культура обслуговування»; досліджено організаційну культуру та її загальну характеристику; виявлено аналіз фінансового стану РК «Шахерезада»; розглянуто якість обслуговування в РК «Шахерезада»; надано пропозиції щодо вдосконалення культури обслуговування в ресторанному бізнесі. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27254 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 35 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 27254.pdf Розмір : 216409 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |