| id: | 27254 |
|---|---|
| Title: | Вдосконалення культури та якості обслуговування споживачів на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Шахерезада» (ФОП Шелест Р.П)) |
| Authors: | Галицький М. В. |
| Keywords: | культура обслуговування, якість, ресторан, організація |
| Date of publication: | 2021-10-06 10:42:32 |
| Last changes: | 2021-10-06 10:42:32 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі проаналізовано поняття «культура обслуговування»; досліджено організаційну культуру та її загальну характеристику; виявлено аналіз фінансового стану РК «Шахерезада»; розглянуто якість обслуговування в РК «Шахерезада»; надано пропозиції щодо вдосконалення культури обслуговування в ресторанному бізнесі. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27254 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 35 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27254.pdf Size : 216409 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |