id: | 27254 |
---|---|
Title: | Вдосконалення культури та якості обслуговування споживачів на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Шахерезада» (ФОП Шелест Р.П)) |
Authors: | Галицький М.В. |
Keywords: | культура обслуговування, якість, ресторан, організація |
Date of publication: | 2021-10-06 10:42:32 |
Last changes: | 2021-10-06 10:42:32 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі проаналізовано поняття «культура обслуговування»; досліджено організаційну культуру та її загальну характеристику; виявлено аналіз фінансового стану РК «Шахерезада»; розглянуто якість обслуговування в РК «Шахерезада»; надано пропозиції щодо вдосконалення культури обслуговування в ресторанному бізнесі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27254 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 35 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27254.pdf Size : 216409 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|