id: | 27253 |
---|---|
Назва: | Вдосконалення якості послуг в закладах готельно-ресторанного господарства (зa мaтеріaлaми готельно-ресторaнного комплексу «Vagnes» (ФОП Печериця Г.В)) |
Автори: | Гончаренко М.К. |
Ключові слова: | якість послуг, готельно-ресторанне господарство, маркетингові інструменти, обслуговування |
Дата публікації: | 2021-10-06 10:42:12 |
Останні зміни: | 2021-10-06 10:42:12 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі уточнено зміст поняття «якість готельно-ресторанних послуг» та обґрунтовано підходи до формування системи управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу; досліджено можливості використання маркетингових інструментів для підвищення ефективності системи управління якістю готельних послуг; проаналізовано стан управління якістю готельно-ресторанних послуг на досліджуваному підприємстві; розроблено рекомендації щодо вдосконалення організаційної структури управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу; розроблено комплекс заходів, спрямованих на підвищення якості обслуговування споживачів послуг; досліджено можливості використання маркетингових інструментів для підвищення ефективності системи управління якістю готельних послуг. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27253 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27253.pdf Розмір : 239500 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|