The Repository of VTEI
id: 27253
Title: Вдосконалення якості послуг в закладах готельно-ресторанного господарства (зa мaтеріaлaми готельно-ресторaнного комплексу «Vagnes» (ФОП Печериця Г.В))
Authors: Гончаренко М.К.
Keywords: якість послуг, готельно-ресторанне господарство, маркетингові інструменти, обслуговування
Date of publication: 2021-10-06 10:42:12
Last changes: 2021-10-06 10:42:12
Year of publication: 2021
Summary: В роботі уточнено зміст поняття «якість готельно-ресторанних послуг» та обґрунтовано підходи до формування системи управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу; досліджено можливості використання маркетингових інструментів для підвищення ефективності системи управління якістю готельних послуг; проаналізовано стан управління якістю готельно-ресторанних послуг на досліджуваному підприємстві; розроблено рекомендації щодо вдосконалення організаційної структури управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу; розроблено комплекс заходів, спрямованих на підвищення якості обслуговування споживачів послуг; досліджено можливості використання маркетингових інструментів для підвищення ефективності системи управління якістю готельних послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27253
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27253.pdf Size : 239500 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge