| id: | 27253 | 
|---|---|
| Title: | Вдосконалення якості послуг в закладах готельно-ресторанного господарства (зa мaтеріaлaми готельно-ресторaнного комплексу «Vagnes» (ФОП Печериця Г.В)) | 
| Authors: | Гончаренко М. К. | 
| Keywords: | якість послуг, готельно-ресторанне господарство, маркетингові інструменти, обслуговування | 
| Date of publication: | 2021-10-06 10:42:12 | 
| Last changes: | 2021-10-06 10:42:12 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі уточнено зміст поняття «якість готельно-ресторанних послуг» та обґрунтовано підходи до формування системи управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу; досліджено можливості використання маркетингових інструментів для підвищення ефективності системи управління якістю готельних послуг; проаналізовано стан управління якістю готельно-ресторанних послуг на досліджуваному підприємстві; розроблено рекомендації щодо вдосконалення організаційної структури управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу; розроблено комплекс заходів, спрямованих на підвищення якості обслуговування споживачів послуг; досліджено можливості використання маркетингових інструментів для підвищення ефективності системи управління якістю готельних послуг. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27253 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27253.pdf Size : 239500 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |