id: | 26147 |
---|---|
Назва: | Технологія продукції ресторанного господарства |
Автори: | Власенко В.В., Семко Т.В., Криворук В.М., Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | технологія, рецептура, меню, лабораторна робота, вимоги, показники |
Дата публікації: | 2021-01-13 09:43:26 |
Останні зміни: | 2021-01-13 09:43:26 |
Рік видання: | 2018 |
Аннотація: | У підручнику надано загальні принципи виробництва, реалізації, діагностики продукції ресторанного господарства, технології як цілісної технологічної системи, спрямованої на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26147 |
Тип видання: | Практикум |
Видавництво: | : лаб. практ. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 248 с. |
Розташовується в колекціях: | Навчальні посібники/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26147.pdf Розмір : 1974454 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|