Репозиторій ВТЕІ
id: 26147
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства
Автори: Власенко В.В., Семко Т.В., Криворук В.М., Іваніщева О.А.
Ключові слова: технологія, рецептура, меню, лабораторна робота, вимоги, показники
Дата публікації: 2021-01-13 09:43:26
Останні зміни: 2021-01-13 09:43:26
Рік видання: 2018
Аннотація: У підручнику надано загальні принципи виробництва, реалізації, діагностики продукції ресторанного господарства, технології як цілісної технологічної системи, спрямованої на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26147
Тип видання: Практикум
Видавництво: : лаб. практ. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 248 с.
Розташовується в колекціях: Навчальні посібники/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26147.pdf Розмір : 1974454 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити