| id: | 26147 |
|---|---|
| Назва: | Технологія продукції ресторанного господарства |
| Автори: | Власенко В. В., Семко Т. В., Криворук В. М., Іваніщева О. А. |
| Ключові слова: | технологія, рецептура, меню, лабораторна робота, вимоги, показники |
| Дата публікації: | 2021-01-13 09:43:26 |
| Останні зміни: | 2021-01-13 09:43:26 |
| Рік видання: | 2018 |
| Аннотація: | У підручнику надано загальні принципи виробництва, реалізації, діагностики продукції ресторанного господарства, технології як цілісної технологічної системи, спрямованої на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26147 |
| Тип видання: | Практикум |
| Видавництво: | : лаб. практ. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 248 с. |
| Розташовується в колекціях: | Навчальні посібники/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26147.pdf Розмір : 1974454 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |