id: | 26147 |
---|---|
Title: | Технологія продукції ресторанного господарства |
Authors: | Власенко В.В., Семко Т.В., Криворук В.М., Іваніщева О.А. |
Keywords: | технологія, рецептура, меню, лабораторна робота, вимоги, показники |
Date of publication: | 2021-01-13 09:43:26 |
Last changes: | 2021-01-13 09:43:26 |
Year of publication: | 2018 |
Summary: | У підручнику надано загальні принципи виробництва, реалізації, діагностики продукції ресторанного господарства, технології як цілісної технологічної системи, спрямованої на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26147 |
Publication type: | Практикум |
Publication: | : лаб. практ. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 248 с. |
In the collections: | Навчальні посібники/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26147.pdf Size : 1974454 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|