| id: | 26147 |
|---|---|
| Title: | Технологія продукції ресторанного господарства |
| Authors: | Власенко В. В., Семко Т. В., Криворук В. М., Іваніщева О. А. |
| Keywords: | технологія, рецептура, меню, лабораторна робота, вимоги, показники |
| Date of publication: | 2021-01-13 09:43:26 |
| Last changes: | 2021-01-13 09:43:26 |
| Year of publication: | 2018 |
| Summary: | У підручнику надано загальні принципи виробництва, реалізації, діагностики продукції ресторанного господарства, технології як цілісної технологічної системи, спрямованої на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26147 |
| Publication type: | Практикум |
| Publication: | : лаб. практ. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. 248 с. |
| In the collections: | Навчальні посібники/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26147.pdf Size : 1974454 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |