Репозиторій ВТЕІ
id: 26088
Назва: Вільний простір як сучасна концепція закладів ресторанного господарства
Автори: Мазуркевич І.О., Пономарьова Г.В.
Ключові слова: заклади ресторанного господарства, креативні простори, коворкінг, антикафе, smart cafe
Дата публікації: 2021-01-12 10:20:58
Останні зміни: 2021-01-12 10:20:58
Рік видання: 2019
Аннотація: Дане дослідження присвячено новим форматам закладів ресторанного господарства, так званим вільним або креативним просторам.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26088
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тенденції економічного зростання: стратегії, напрями та пріоритети : зб. матеріалів IIІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 14 груд. 2019 р. Запоріжжя, 2019. Ч. 1. С. 60-62
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26088.pdf Розмір : 763209 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити