| id: | 26088 |
|---|---|
| Назва: | Вільний простір як сучасна концепція закладів ресторанного господарства |
| Автори: | Мазуркевич І. О., Пономарьова Г. В. |
| Ключові слова: | заклади ресторанного господарства, креативні простори, коворкінг, антикафе, smart cafe |
| Дата публікації: | 2021-01-12 10:20:58 |
| Останні зміни: | 2021-01-12 10:20:58 |
| Рік видання: | 2019 |
| Аннотація: | Дане дослідження присвячено новим форматам закладів ресторанного господарства, так званим вільним або креативним просторам. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26088 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Сучасні тенденції економічного зростання: стратегії, напрями та пріоритети : зб. матеріалів IIІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 14 груд. 2019 р. Запоріжжя, 2019. Ч. 1. С. 60-62 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26088.pdf Розмір : 763209 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |