The Repository of VTEI
id: 26088
Title: Вільний простір як сучасна концепція закладів ресторанного господарства
Authors: Мазуркевич І.О., Пономарьова Г.В.
Keywords: заклади ресторанного господарства, креативні простори, коворкінг, антикафе, smart cafe
Date of publication: 2021-01-12 10:20:58
Last changes: 2021-01-12 10:20:58
Year of publication: 2019
Summary: Дане дослідження присвячено новим форматам закладів ресторанного господарства, так званим вільним або креативним просторам.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26088
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції економічного зростання: стратегії, напрями та пріоритети : зб. матеріалів IIІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 14 груд. 2019 р. Запоріжжя, 2019. Ч. 1. С. 60-62
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26088.pdf Size : 763209 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge