id: | 25650 |
---|---|
Назва: | Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарств |
Автори: | Левицька І.В., Завальнюк В.В. |
Ключові слова: | інновація, підприємство ресторанного господарства, система управління, матричні моделі, напрями інноваційних змін, імовірні переваги |
Дата публікації: | 2020-12-17 15:05:27 |
Останні зміни: | 2020-12-17 15:05:27 |
Рік видання: | 2013 |
Аннотація: | Проведено аналіз інновацій у сфері ресторанного господарства та визначено ймовірні переваги від їх впровадження. Уточнено сутність поняття "інновації в системі управління підприємством ресторанного господарства". Розроблені методичні рекомендації щодо вибору найбільш прийнятної інновації для підприємства ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25650 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2013. Вип. 50. С. 199-205 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25650.pdf Розмір : 1017384 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|