Репозиторій ВТЕІ
id: 25650
Назва: Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарств
Автори: Левицька І.В., Завальнюк В.В.
Ключові слова: інновація, підприємство ресторанного господарства, система управління, матричні моделі, напрями інноваційних змін, імовірні переваги
Дата публікації: 2020-12-17 15:05:27
Останні зміни: 2020-12-17 15:05:27
Рік видання: 2013
Аннотація: Проведено аналіз інновацій у сфері ресторанного господарства та визначено ймовірні переваги від їх впровадження. Уточнено сутність поняття "інновації в системі управління підприємством ресторанного господарства". Розроблені методичні рекомендації щодо вибору найбільш прийнятної інновації для підприємства ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25650
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2013. Вип. 50. С. 199-205
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25650.pdf Розмір : 1017384 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити