The Repository of VTEI
id: 25650
Title: Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарств
Authors: Левицька І.В., Завальнюк В.В.
Keywords: інновація, підприємство ресторанного господарства, система управління, матричні моделі, напрями інноваційних змін, імовірні переваги
Date of publication: 2020-12-17 15:05:27
Last changes: 2020-12-17 15:05:27
Year of publication: 2013
Summary: Проведено аналіз інновацій у сфері ресторанного господарства та визначено ймовірні переваги від їх впровадження. Уточнено сутність поняття "інновації в системі управління підприємством ресторанного господарства". Розроблені методичні рекомендації щодо вибору найбільш прийнятної інновації для підприємства ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25650
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2013. Вип. 50. С. 199-205
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25650.pdf Size : 1017384 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge