| id: | 25650 |
|---|---|
| Title: | Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарств |
| Authors: | Левицька І. В., Завальнюк В. В. |
| Keywords: | інновація, підприємство ресторанного господарства, система управління, матричні моделі, напрями інноваційних змін, імовірні переваги |
| Date of publication: | 2020-12-17 15:05:27 |
| Last changes: | 2020-12-17 15:05:27 |
| Year of publication: | 2013 |
| Summary: | Проведено аналіз інновацій у сфері ресторанного господарства та визначено ймовірні переваги від їх впровадження. Уточнено сутність поняття "інновації в системі управління підприємством ресторанного господарства". Розроблені методичні рекомендації щодо вибору найбільш прийнятної інновації для підприємства ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25650 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2013. Вип. 50. С. 199-205 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25650.pdf Size : 1017384 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |