The Repository of VTEI
id: 31501
Title: Локальна кухня в діяльності закладів ресторанного господарства: тенденції використання
Authors: Чорна Н. М.
Keywords: кухня, локальна кухня, локальні продукти, страви, приготування
Date of publication: 2025-10-06 12:11:58
Last changes: 2025-10-06 12:11:58
Year of publication: 2025
Summary: Локальна кухня – це кухня, яка передбачає приготування страв з локальних продуктів. Упродовж кількох останніх років локальна кухня формує один із головних трендів індустрії гостинності та туризму цивілізованих країн світу. Крім того, згідно з прогнозом Національної ресторанної асоціації США, до 2030 року включно місцевим продуктам та стравам, що відповідають концепції «від ферми до столу», споживачі приділятимуть ще більше уваги
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31501
Publication type: Тези доповіді
Publication: Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : зб. наук. пр. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 15-16 травня 2025 р. Київ : НУХТ, 2025. С. 217-220.
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31501.pdf Size : 602147 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge