| id: | 31500 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення рецептури та технології виробництва халви = Improvement of the recipe and technology of halvah production |
| Authors: | Фіалковська Л. В. |
| Keywords: | страви, єврейська кухня, технологія, якість, рецептура. |
| Date of publication: | 2025-10-06 12:09:56 |
| Last changes: | 2025-10-06 12:09:56 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | У статті наведені дані дослідження технології виробництва солодощів єврейської кухні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31500 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Праці ТДАТУ Випуск 25. Том 1, с. 153-159 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31500.pdf Size : 371910 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |