The Repository of VTEI
id: 31491
Title: Національна кухня: зміст та особливості формування
Authors: Чорна Н. М.
Keywords: національна кухня, українська кухня, культурна спадщина, національна ідентичність
Date of publication: 2025-10-06 09:15:51
Last changes: 2025-10-06 09:15:51
Year of publication: 2024
Summary: Мета статті – на основі звернення до розвідок дослідників, а також результатів власного дослідницького пошуку розкрити зміст терміну «національна кухня», вивчити чинники, які на неї впливають, а також розглянути особливості генезису української національної кухні
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31491
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця-Чернівці, 15-17 травня 2024 р. Вінниця : ВРР ВТЕІ ДТЕУ, 2024. Ч. 2. С. 230-238.
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 31491.pdf Size : 299321 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge