| id: | 31491 |
|---|---|
| Title: | Національна кухня: зміст та особливості формування |
| Authors: | Чорна Н. М. |
| Keywords: | національна кухня, українська кухня, культурна спадщина, національна ідентичність |
| Date of publication: | 2025-10-06 09:15:51 |
| Last changes: | 2025-10-06 09:15:51 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Мета статті – на основі звернення до розвідок дослідників, а також результатів власного дослідницького пошуку розкрити зміст терміну «національна кухня», вивчити чинники, які на неї впливають, а також розглянути особливості генезису української національної кухні |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31491 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця-Чернівці, 15-17 травня 2024 р. Вінниця : ВРР ВТЕІ ДТЕУ, 2024. Ч. 2. С. 230-238. |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31491.pdf Size : 299321 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |