The Repository of VTEI
id: 31489
Title: Українська кухня як тренд ресторанної галузі
Authors: Чорна Н. М.
Keywords: національна кухня, тренд, регіональна кухня, Україна, ресторанна галузь
Date of publication: 2025-10-03 13:02:38
Last changes: 2025-10-03 13:02:38
Year of publication: 2024
Summary: Як відомо, найпопулярнішими національними кухнями в Україні та закордоном протягом багатьох років поспіль є італійська, мексиканська та грузинська. Що стосується української кухні, упродовж тривалого часу вона була мало представлена закордоном, а в самій Україні була недооцінена. У зв'язку з початком повномасштабного вторгнення ситуація змінилася, і популярність української кухні почала стрімко зростати. Свідченням тому – дедалі більша представленість української кухні в закладах ресторанного господарства, а також стрімко зростаючий інтерес до неї наукової та професійної спільноти
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31489
Publication type: Тези доповіді
Publication: Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : зб. наук. пр. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 травня 2024 р. Київ : НУХТ, 2024. С. 97-98.
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 31489.pdf Size : 597942 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge