| id: | 31441 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва веганських тортів (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фудекспрес», м. Вінниця) |
| Authors: | Андрій Білоножко |
| Keywords: | Технологія, торт, Австрія, вегетаріанство, приготування |
| Date of publication: | 2025-09-22 17:16:17 |
| Last changes: | 2025-09-22 17:16:17 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Для удосконалення нами вибраний веганський кондитерський виріб - торт «ЗАХЕР». Торт родом з Австрії та він відомий далеко за її межами. Поєднання вологого шоколадного бісквіта, абрикосового джему й шоколадного ганаша — довершене, але торт потребує доповнень та довершень по технології випічки, доданих інгредієнтів та продовження термінів реалізації. У ситуації створення веганської випічки нами особлива увага в кваліфікаційній роботі буде приділятися пошуку локальної регіональної сировини, що дасть змогу задовольнити вимоги веганців, але щоб сировина мала високу технологічність та широкий спектр функціонально-технологічних властивостей. Нами окреслені слідуючі інгредієнти для удосконалення: кокосове молоко, кокосове борошно, псиліум та коричневий цукор. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31441 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 54 с |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31441.pdf Size : 8089425 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |