| id: | 31425 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва яблучного сокового концентрату (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Пфаннер Бар», м. Бар, Вінницька обл.) |
| Authors: | Щецяк О. |
| Keywords: | сік, технологія, якість, сировина |
| Date of publication: | 2025-08-07 10:30:26 |
| Last changes: | 2025-08-07 10:30:26 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Метою даної роботи є наукове обґрунтування та розробка вдосконаленої технології виробництва яблучного сокового концентрату на базі підприємства «Пфаннер-Бар» з урахуванням сучасних вимог до якості, енергоефективності, безпеки харчових продуктів та екологічної відповідальності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31425 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 51 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31425.pdf Size : 4588790 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |