| id: | 31409 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва йогуртового морозива (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія Вінниця», м. Вінниця) |
| Authors: | Пукас В. |
| Keywords: | Йогуртове морозиво, рослинні екстракти, водний екстракт меліси |
| Date of publication: | 2025-08-06 15:40:42 |
| Last changes: | 2025-08-06 15:40:42 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Метою роботи є удосконалення технології йогуртового морозива для розширення асортименту ТОВ «Солодка Мрія – Вінниця».Було доведено, що запропоноване удосконалення рецептури йогуртового морозива шляхом додавання водного екстракту меліси у рецептуру йогуртового морозива може не тільки покращити його смакові властивості і подовжити термін зберігання, а й покращити здоров’я людини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31409 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 64 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31409.pdf Size : 6875167 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |