| id: | 31407 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва цукрового печива (за матеріалами Акціонерного товариства «Житомирські ласощі», м. Житомир) |
| Authors: | Рабощук Д. |
| Keywords: | Кондитерські вироби, цукрове печиво, лляне борошно, кокосова олія |
| Date of publication: | 2025-08-06 15:37:59 |
| Last changes: | 2025-08-06 15:37:59 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва цукрового печива.Було доведено, що запропоноване удосконалення технології цукрового печива з використанням рослинної сировини не тільки дає можливість створювати продукцію, придатну для веганського та вегетаріанського споживання, але й дозволяє розширити асортимент печива з урахуванням потреб здорового харчування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31407 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 71 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31407.pdf Size : 6952827 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |