| id: | 31404 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Парайко Оксани Іванівни, пекарня, м. Снятин, Снятинський р-н, Івано-Франківська обл.) |
| Authors: | Бобер Ю. |
| Keywords: | Бананове борошно, пшеничне борошно, тісто, калорійність |
| Date of publication: | 2025-08-06 15:30:27 |
| Last changes: | 2025-08-06 15:30:27 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Мета роботи полягає в удосконаленні технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням бананового борошна з метою збагачення виробів біологічно активними речовинами рослинного походження. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31404 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 65 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31404.pdf Size : 6777956 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |