| id: | 31397 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології фруктових чипсів(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Територія смаку» м. Вінниця) |
| Authors: | Твердун О. |
| Keywords: | Яблучні чипси, антиоксиданти, конвекційна сушарка |
| Date of publication: | 2025-08-06 15:11:46 |
| Last changes: | 2025-08-06 15:11:46 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Мета роботи є удосконалення технології виробництва фруктових чипсів на підприємстві ТОВ «Територія смаку» з метою підвищення якості продукції та ефективності виробничого процесу. Удосконалена технологія забезпечує збереження 55% аскорбінової кислоти проти 33% при традиційній технології, оптимізовано процес попередньої обробки сировини шляхом використання розчину антиоксидантів (аскорбінова кислота 0,2%, лимонна кислота 0,3%) з експозицією 2-3 хвилини, що забезпечує збереження природного кольору та запобігає окисленню фенольних сполук, що в свою чергу покращує харчову цінність продукту. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31397 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 47 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31397.pdf Size : 1354384 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |