| id: | 31396 |
|---|---|
| Title: | Вегетаріанство як перспективний напрямок у сфері ресторанного бізнесу(за матеріалами Приватного підприємства «Иванна», ресторан «Золотий лев», м. Хмельницький) |
| Authors: | Михалко А. |
| Keywords: | Ресторанний бізнес, вегетаріанство, вегетаріанське харчування, ресторан «Золотий лев» |
| Date of publication: | 2025-08-06 14:38:07 |
| Last changes: | 2025-08-06 14:38:07 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | У роботі визначено сутність та основні види вегетаріанства; досліджено тенденції розвитку вегетаріанського харчування в Україні та їх відображення в ресторанному бізнесі; проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «Золотий лев»; проаналізовано діяльність закладу для популяризації вегетаріанських страв; розширено гастрономічний досвід відвідувачів ресторану «Золотий лев» через введення вегетаріанських позицій; проведено оцінку ефективності впровадження запропонованих заходів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31396 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 64 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31396.pdf Size : 6338684 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |