| id: | 31389 |
|---|---|
| Title: | Перспективи розвитку концептуальних закладів ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Група туристичних компаній України», ресторан «Ресторація Штехенберга», м. Вінниця) |
| Authors: | Вовнянко В. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, ресторанне господарство, зовнішнє середовище, фактори, розвиток |
| Date of publication: | 2025-08-06 14:11:18 |
| Last changes: | 2025-08-06 14:11:18 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати зміст та особливості концептуальних закладів ресторанного господарства та визначити перспективні напрями їх розвитку (на прикладі ресторану «Ресторація Штехенберга», м. Вінниця). |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31389 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 67 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31389.pdf Size : 6475050 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |