| id: | 31381 |
|---|---|
| Title: | Напрями вдосконалення додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Педорченко Ольги Сергіївни, ресторан «Lolla – Gastro Place», м. Вінниця) |
| Authors: | Термер Г. |
| Keywords: | підприємство, ресторанний бізнес, бізнес, послуги |
| Date of publication: | 2025-08-05 16:47:15 |
| Last changes: | 2025-08-05 16:47:15 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження змісту додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу та обґрунтування перспектив розвитку додаткового сервісу у закладах ресторанного господарства м. Вінниці. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31381 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 54 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31381.pdf Size : 5086977 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |