| id: | 31379 |
|---|---|
| Title: | Особливості розробки та оформлення меню в кав’ярнях(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Ушакова Михайла Григоровича, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця) |
| Authors: | Головатюк К. |
| Keywords: | маркетинг, сервіс, структура меню |
| Date of publication: | 2025-08-05 16:24:28 |
| Last changes: | 2025-08-05 16:24:28 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати зміст меню та особливості його розробки в кав'ярнях, а також розробити рекомендації щодо вдосконалення меню шляхом зміни його структури, дизайну та маркетингу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31379 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 61 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31379.pdf Size : 6747105 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |