| id: | 31377 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення системи контролю якості кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства(за матеріалами Приватного підприємства «Женева Плюс», кулінарний цех супермаркету «AIWA market», м. Вінниця) |
| Authors: | Мизинюк А. С. |
| Keywords: | індустрія гостинності, кулінарна продукція функціонального призначення, контроль, якість, ресторанне господарство |
| Date of publication: | 2025-08-05 16:17:15 |
| Last changes: | 2025-08-05 16:17:15 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито поняття якості кулінарної продукції. Проаналізовано нормативно-правову базу, що регулює якість продукції в ресторанному господарстві. Визначено та охарактеризовано принципи та методи контролю якості кулінарної продукції у закладі ресторанного господарства. Проаналізовано сучасний стан системи контролю якості кулінарної продукції в кулінарному цеху супермаркету «AIWA market». Розроблено рекомендації щодо впровадження та вдосконалення системи НАССР в досліджуваному закладі. Впроваджено інноваційні технології та сучасне обладнання у кулінарному цеху супермаркету «AIWA market». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31377 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 53 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31377.pdf Size : 5699565 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |