| id: | 31372 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення кадрового забезпечення закладів готельно-ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю СВ «КЛУБ», м. Хмельницький) |
| Authors: | Малярчук А. П. |
| Keywords: | стратегія управління персоналом, готельно-ресторанне господарство, навчання та розвиток, мотивація, плинність кадрів, ефективність управління |
| Date of publication: | 2025-08-05 16:01:30 |
| Last changes: | 2025-08-05 16:01:30 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність кадрового забезпечення як економічної категорії. Охарактеризовано методи кадрового забезпечення закладів готельно-ресторанного господарства. Визначено проблеми кадрового забезпечення в індустрії гостинності. Охарактеризовано діяльність досліджуваного закладу. Проведено оцінку систему кадрового забезпечення в СВ «КЛУБ». Розроблено механізм кадрового забезпечення у досліджуваному закладі. Запропоновано новітні методики для професійного зростання персоналу СВ «КЛУБ». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31372 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 50 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31372.pdf Size : 4778485 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |