| id: | 31366 |
|---|---|
| Title: | Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі м. Коломия(за матеріалами Фізичної особи-підприємця Гулюк Вікторії Ігорівни, паб «Pub Underground», м. Коломия, Івано-Франківська обл.) |
| Authors: | Юлія Маник |
| Keywords: | сервіс, ресторанний бізнес, тенденції сервісу, цифрові технології, автоматизація сервісу |
| Date of publication: | 2025-08-05 14:17:37 |
| Last changes: | 2025-08-05 14:17:37 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню сучасного сервісу в ресторанному бізнесі на прикладі пабу «Pub Underground» м. Коломия. У першому розділі розкрито теоретичні основи поняття «сервіс», його значення для індустрії гостинності, а також розглянуто новітні тенденції у сфері ресторанного обслуговування. Другий розділ містить аналіз діяльності пабу «Pub Underground», зокрема організаційно-економічну характеристику закладу та оцінку рівня обслуговування. На основі зібраної інформації виявлено проблемні аспекти сервісної діяльності та резерви її вдосконалення. У третьому розділі запропоновано шляхи покращення сервісу шляхом впровадження сучасних цифрових технологій, таких як електронні меню, системи онлайн-бронювання та інші інноваційні рішення. Обґрунтовано ефективність запропонованих заходів з точки зору покращення клієнтського досвіду та конкурентоспроможності закладу. У висновках та пропозиціях підсумовано результати дослідження та наведено практичні рекомендації щодо підвищення якості сервісу в закладах ресторанного господарства з орієнтацією на сучасні вимоги споживачів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31366 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2025. 54 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31366.pdf Size : 5382338 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |