| id: | 31352 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів функціонального призначення(за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Лідер Євротрейд», м. Фастів, Київська обл.) |
| Authors: | Давиденко С.С. |
| Keywords: | макаронс, гречане борошно, мигдальне борошно, виробництво, технологія |
| Date of publication: | 2025-08-05 12:38:42 |
| Last changes: | 2025-08-05 12:38:42 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Десерти та інші кондитерські повинні бути не тільки смачними, а й достойними Instagram. Особливо це стосується покоління Z та Y. Протягом останніх років особливою популярністю серед споживачів користуються бенто-торти, Cake to go (тортик на одного в паперовому стаканчику), японські моті на основі рисового тіста, дзеркальні торти, покриті глянцевою глазур’ю та французькі тістечка макаронс. При цьому якість продукції залишається одним з ключових критеріїв вибору кондитерського виробу сучасними споживачами |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31352 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31352.pdf Size : 11882239 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |