| id: | 31330 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Лященко Оксани Вікторівни, кондитерський цех, м. Вінниця) |
| Authors: | Кривонос Данило |
| Keywords: | карамель, технологія, якість, сировина |
| Date of publication: | 2025-08-04 12:55:59 |
| Last changes: | 2025-08-04 12:55:59 |
| Year of publication: | 2025 |
| Summary: | Удосконалення технології виробництва карамелі натуральної |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31330 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2025. 55 с. |
| In the collections: | 2025/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31330.pdf Size : 6054400 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |