| id: | 31286 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування страв з птиці на мангалі (на матеріалах Товариства з обмеженою відповідальністю ресторація «Гостинний пан», м. Вінниця) |
| Authors: | Колісник В. |
| Keywords: | вирoбничий прoцес закладу рестoраннoгo гoспoдарства, приготування страв на мангалі, маринад, рентабельність |
| Date of publication: | 2025-02-25 15:52:04 |
| Last changes: | 2025-02-25 15:52:04 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена удосконаленню приготування страв з птиці на мангалі. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31286 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31286.pdf Size : 1520846 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |