| id: | 31136 |
|---|---|
| Title: | Гігієна та санітарія = Hygiene and sanitation |
| Authors: | Cемко Т. В. |
| Keywords: | гігієна, санітарія, підприємство, цех, класифікація |
| Date of publication: | 2025-01-30 10:16:29 |
| Last changes: | 2025-01-30 10:16:29 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Обов’язковий освітній компонент «Гігієна та санітарія» формує у здобувачів вищої освіти систему знань з теорії та методології організації санітарного режиму та забезпечення санітарно-гігієнічних вимог на підприємствах харчової промисловості та в закладах ресторанного господарства згідно з вимогами державного санітарного законодавства. В освітній програмі «Харчові технології» освітній компонент ОК13 «Гігієна та санітарія» відноситься до циклу компонентів професійної підготовки та базується на поєднанні різноманітних форм навчального процесу: лекцій, лабораторних занять, самостійної роботи здобувачів вищої освіти. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=31136 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 26 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 31136.pdf Size : 445478 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |