| id: | 30957 |
|---|---|
| Title: | Процеси системи управління якістю виробничих процесів у готельно-ресторанному господарстві |
| Authors: | Крижак Л. М. |
| Keywords: | управління якістю, виробничі процеси, готельно-ресторанне господарство |
| Date of publication: | 2025-01-21 10:57:31 |
| Last changes: | 2025-01-21 10:57:31 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Система управління якістю продукції виступає одним із найважливіших елементів економічного механізму функціонування підприємства. Тому політика формування якості продукції є основоположною складовою економічної політики підприємства та підпорядковується його загальній стратегії розвитку. В широкому розумінні під політикою управління якістю продукції доцільно розуміти основні напрями, заходи, цілі і завдання підприємства по якості. Іншими словами, політика якості є орієнтиром для загального спрямування діяльності підприємства на управління якістю продукції. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30957 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля : матеріали VІІ Міжвуз. наук.-практ. конф., м. Хмельницький, 12 квіт. 2023 р. Хмельницький : ВСП « ХТЕФК ДТЕУ»,2023. С. 89-90 |
| In the collections: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30957.pdf Size : 416417 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |