| id: | 30955 |
|---|---|
| Назва: | Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів |
| Автори: | Крижак Л. М., Калініна Г. П. |
| Ключові слова: | штами пробіотиків, технології виробництва, м’ясні продукти |
| Дата публікації: | 2025-01-21 10:18:41 |
| Останні зміни: | 2025-01-21 10:18:41 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | М’ясо та м’ясні продукти є природними потенційними джерелами пробіотиків. Оскільки мікроорганізми відіграють найважливішу роль у виробництві функціональних ферментованих м’ясних продуктів, пошук потенційних пробіотиків є стратегічним заходом для покращення кількості варіантів стартових культур і знань про пробіотики у функціональних м’ясних продуктах. З огляду на це, було проведено багато досліджень з метою охарактеризувати автохтонні пробіотики, виділені з м’яса та традиційно/натурально ферментованих м’ясних продуктів. Вибір автохтонних мікроорганізмів відповідає рекомендаціям, описаним у науковій літературі щодо вибору пробіотиків, шляхом визначення їх безпечності та потенційного використання в якості заквасок у ферментованих м’ясних продуктах для нормалізації процесу травлення та колонізації кишкового середовища. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30955 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Полтава, 20 лют. 2024 р. Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 28-31 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30955.pdf Розмір : 1131615 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |