| id: | 30952 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування страв з використанням емульгуючих систем (за матеріалами фізичної особи-підприємця Арсе Марселя Феліксовича, ресторан «Іль-де-Франс», м. Вінниця) |
| Автори: | Лесько О. С. |
| Ключові слова: | пастоподібний напівфабрикат, сушена тваринна сировина, сушена рослинна сировина |
| Дата публікації: | 2025-01-21 09:53:14 |
| Останні зміни: | 2025-01-21 09:53:14 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Мета дослідження – удосконалення та впровадженням у ресторані «Ільде-Франс» новітніх технологій приготування інноваційної продукції з використанням емульгуючих систем. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30952 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30952.pdf Розмір : 6172986 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |