| id: | 30952 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування страв з використанням емульгуючих систем (за матеріалами фізичної особи-підприємця Арсе Марселя Феліксовича, ресторан «Іль-де-Франс», м. Вінниця) |
| Authors: | Лесько О. С. |
| Keywords: | пастоподібний напівфабрикат, сушена тваринна сировина, сушена рослинна сировина |
| Date of publication: | 2025-01-21 09:53:14 |
| Last changes: | 2025-01-21 09:53:14 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Мета дослідження – удосконалення та впровадженням у ресторані «Ільде-Франс» новітніх технологій приготування інноваційної продукції з використанням емульгуючих систем. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30952 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30952.pdf Size : 6172986 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |