| id: | 30951 |
|---|---|
| Title: | Крафт у технології сиров՚ялених ковбас |
| Authors: | Крижак Л. М. |
| Keywords: | крафт, технологія м'ясних виробів, сиров՚ялені ковбаси |
| Date of publication: | 2025-01-21 09:47:33 |
| Last changes: | 2025-01-21 09:47:33 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Сиров’ялені м’ясопродукти є об’єктом постійного ринкового попиту. Незважаючи на те, що протягом століть створено численні різновиди продукції в усіх частинах світу, сиров’ялені м’ясні продукти постійно привертають увагу виробників і дослідників, що працюють у харчовій м’ясопереробній галузі, та спрямовують свої дослідження на пошук нових стратегій для підвищення якості цих продуктів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30951 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 24 груд. 2024 р. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 167-169 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30951.pdf Size : 2071297 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |