| id: | 30939 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва майонезу |
| Authors: | Фіалковська Л. В. |
| Keywords: | технологія виробництва, якість, сировина, майонез, виробництво майонезу |
| Date of publication: | 2025-01-20 15:08:20 |
| Last changes: | 2025-01-20 15:08:20 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Олійножирова галузь є однією з найбільш прогресуючих в харчовій промисловості. Ринок жирової продукції постійно розширюється за рахунок нових продуктів, розроблених відповідно до останніх досягнень і рекомендацій науки про харчування. Великі можливості розвитку асортименту майонезів пов'язані зі збільшенням їх харчової цінності і зниження енергетичної цінності завдяки спрямованій зміні рецептурного складу – вдосконалення жирової фази, внесення вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон і інших функціональних харчових інгредієнтів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30939 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : зб. наук. пр. IІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Мелітополь, 26 листоп. 2021 р. Мелітополь : ТДАТУ, 2021. С. 99-102 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30939.pdf Size : 198376 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |