| id: | 30903 |
|---|---|
| Title: | Розробка напоїв з молочної сироватки |
| Authors: | Фіалковська Л. В. |
| Keywords: | технологія, якість, сировина, напої, технологія напоїв, молочна сироватка |
| Date of publication: | 2025-01-20 03:39:25 |
| Last changes: | 2025-01-20 03:39:25 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Проблема повного та раціонального використання сироватки є актуальною незалежно від отриманих обсягів, методів організації виробництва і форм власності. Вона супроводжує виробництво білково-жирових продуктів – сирів, сиру і казеїну – протягом усього існування людства і функціонування молочної справи. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30903 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : зб. наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 17-18 трав. 2022 р. Київ : НУБІП, 2022. С. 123-125 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30903.pdf Size : 613901 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |