| id: | 30870 |
|---|---|
| Назва: | Товарознавство. Харчові продукти = Science of commodities. Food products |
| Автори: | Андрусенко Н. |
| Ключові слова: | товарознавство, харчові продукти, продукти тваринного походження |
| Дата публікації: | 2025-01-19 22:00:14 |
| Останні зміни: | 2025-01-19 22:00:14 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» складено згідно з робочою програмою для здобувачів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30870 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30870.pdf Розмір : 330187 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |