| id: | 30839 |
|---|---|
| Title: | Очищення стічних вод підприємств харчової промисловості = Drinking water quality: physiological assessment |
| Authors: | Фіалковська Л. В. |
| Keywords: | технологія, якість, сировина |
| Date of publication: | 2025-01-19 19:24:49 |
| Last changes: | 2025-01-19 19:24:49 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Концепція забезпечення безпечності та екологічності виробництв в даний час набуває надзвичайно важливого значення і залишається актуальною для харчових та переробних галузей агропромислового комплексу. Екологічні нововведення впроваджують у декількох напрямах. Уся сукупність методів охорони довкілля, що дозволяє звести до мінімуму скидання і викиди в біосферу як матеріальних, так і енергетичних забруднень, в сучасній промисловій екології ділиться на пасивні і активні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30839 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Вода в харчовій промисловості : зб. тез доп. ХІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 17-18 листоп. 2022 р.). Одеса : ОНТУ, 2022. С. 112-115 |
| In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30839.pdf Size : 391288 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |