| id: | 30838 |
|---|---|
| Назва: | Застосування кондиціонерів у закладах ресторанного господарства |
| Автори: | Фіалковська Л. В. |
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2025-01-19 19:22:56 |
| Останні зміни: | 2025-01-19 19:22:56 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Людина перебуває в приміщенні близько 80% свого життя. Тому її здоров'я і працездатність значною мірою залежить від того, наскільки в санітарно-гігієнічному відношенні повітряне середовище приміщення відповідає її фізіологічним потребам. Фізичний стан повітряного середовища приміщення залежить від таких основних параметрів як температура, відносна вологість і чистота. Навколишнє середовище, у якому відсутні подразнювальні і збуджувальні фактори, що заважають фізичній чи розумовій роботі або відпочинку, називають комфортними. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30838 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : зб. тез доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 17-18 трав. 2023 р.). Київ : НУБіП, 2023. С. 120-122 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30838.pdf Розмір : 624783 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |