| id: | 30838 |
|---|---|
| Title: | Застосування кондиціонерів у закладах ресторанного господарства |
| Authors: | Фіалковська Л. В. |
| Keywords: | технологія, якість, сировина |
| Date of publication: | 2025-01-19 19:22:56 |
| Last changes: | 2025-01-19 19:22:56 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Людина перебуває в приміщенні близько 80% свого життя. Тому її здоров'я і працездатність значною мірою залежить від того, наскільки в санітарно-гігієнічному відношенні повітряне середовище приміщення відповідає її фізіологічним потребам. Фізичний стан повітряного середовища приміщення залежить від таких основних параметрів як температура, відносна вологість і чистота. Навколишнє середовище, у якому відсутні подразнювальні і збуджувальні фактори, що заважають фізичній чи розумовій роботі або відпочинку, називають комфортними. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30838 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : зб. тез доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 17-18 трав. 2023 р.). Київ : НУБіП, 2023. С. 120-122 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30838.pdf Size : 624783 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |