| id: | 30837 |
|---|---|
| Title: | Technology improvement of turkish sweets using regional raw materials = Удосконалення технологій турецьких солодощів з використанням регіональної сировини |
| Authors: | Fialkovska L., Kryzhak L. |
| Keywords: | технологія, солодощі, вітаміни, інгредієнти, вишневий та лимонний сік, властивості, харчова цінність |
| Date of publication: | 2025-01-19 19:19:12 |
| Last changes: | 2025-01-19 19:19:12 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | У статті досліджено технологічні особливості приготування турецьких десертів з додаванням регіональної сировини. Обґрунтовано доцільність використання вишневого соку для заправки шербету, який використовується з метою просочування печива «Шекерпаре». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30837 |
| Publication type: | Стаття у закордонних наукових виданнях |
| Publication: | Modern engineering and innovative technologies. 2023. Iss. 26, Part 1. Р. 56-59 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30837.pdf Size : 565664 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |