| id: | 30803 |
|---|---|
| Назва: | Формування якості та конкурентоспроможності напівкопчених ковбас в умовах виробництва (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Трохименко Руслан Анатолійович, ТМ Війтівські ковбаси, с. Війтівка, Гайсинський р-н, Вінницька обл.) |
| Автори: | Мішин В. |
| Ключові слова: | ринок ковбасних виробів, асортимент напівкопчених ковбас, якість напівкопчених ковбас, конкурентоспроможність напівкопчених ковбас, чинники якості ковбасних виробів |
| Дата публікації: | 2025-01-17 15:07:05 |
| Останні зміни: | 2025-01-17 15:07:05 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена аналізу впливів різних факторів на формування якості та конкурентоспроможності напівкопчених ковбас в умовах виробництва. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30803 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30803.pdf Розмір : 6253422 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |